martes, 20 de agosto de 2013

Ha nascut en MACARRUNNER!

Després d'estrenar-nos com a blogueres hem decidit que havíem de trobar un nom que ens representés i donés personalitat a tota aquesta aventura. I així, mig en conya mig seriosament, al final ha sortit això de les Macarrunners. Per què Macarrunners? Bé, la cosa ha estat que ens trobàvem cuinant macarrons i aleshores se'ns ha ocorregut que Macarrunners tenia força sentit, perquè integrava el concepte de runner, sonava com a macarró (i la pasta és bàsica en la dieta de qualsevol corredor), i també tenia un toc macarra. Així que dit i fet.

Però aquí no s'ha acabat la cosa. Hem anat donant voltes al tema i al final hem pensat que qualsevol iniciativa amb una certa entitat ha de tenir un logo que concentri tots els seus ideals. I això ens ha portat a dissenyar la nostra mascota oficial: en MACARRUNNER.


En MACARRUNNER simbolitza l'esperit de superació, les ganes de córrer, el saber aguantar el tipus finals al final, el sentit de l'humor, l'esforç i la dieta rica en carbohidrats. Tot el que un corredor necessita per afrontar un repte com el de córrer la Marató de Barcelona.

Ara ens estem plantejant la possibilitat de crear les nostres pròpies samarretes per anar dotant de personalitat tot aquest procés. En tot cas, si ho acabem fent, penjarem aquí el resultat d'aquesta anada d'olla!

No hay comentarios:

Publicar un comentario